Houten veranda's

Veranda’s geven leefplezier, verlengen het buitenseizoen en het is dé plek om met vrienden en familie te zijn. Wil je ook een veranda aan je huis? Niek Roos maakt al vanaf 1995 houten veranda’s op maat. Na een persoonlijk gesprek, ontwerpen we die op maat voor jou. Natuurlijk met de grootste zorg voor de kleinste details. Het mooiste blijft toch altijd als het achteraf nauwelijks zichtbaar is dat de veranda later aan het huis gemaakt is.

Fotopresentatie veranda's

Contact

Informatie over veranda's

Een houten veranda van Niek Roos

Niek Roos BV is de specialist op het gebied van houten veranda’s. Een veranda verlengt het buitenseizoen, waardoor je langer kunt genieten van jouw tuin. Met het wisselende klimaat in Nederland is een houten veranda ideaal voor het woongenot. Bovendien geeft het jouw woning meerwaarde.

Het hele jaar door genieten van uw veranda

Wij adviseren je ook graag over de lichtinval door middel van een lichtstraat, bescherming tegen de zon en de keuze voor een open haard en/of warmtelampen. Hierdoor geniet je optimaal en nog langer  van jouw veranda en tuin. Al vroeg in het voorjaar is het mogelijk om in de luwte buiten te zitten tot laat in het najaar, wanneer de bladeren langzaam van de bomen vallen.

Kwaliteit en variëteit in houten veranda’s

Door het gebruik van duurzame materialen en constructies garanderen we een lange en onbezorgde levensduur. Hierbij hoort 10 jaar garantie op de constructie en waterdichtheid. Alle veranda’s die Niek Roos ontwerpt en vervaardigt zijn gemaakt van hout en de eventuele lichtstraten worden aan de buitenzijde afgewerkt met onderhoudsvrij aluminium daklijsten.

Moderne of klassieke veranda van hout

In onze showroom kan je inspiratie opdoen voor jouw houten veranda: van strak en minimalistisch tot klassiek en landelijk. Jouw wensen staan bij ons centraal en samen met onze ontwerpers kijken we geheel vrijblijvend naar deze wensen en de mogelijkheden. Een deskundig en zorgvuldig advies past hierbij, je wilt tenslotte optimaal rendement en maximaal woongenot hebben van jouw veranda. Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies.

 

 

Werkwijze houten veranda's

Werkwijze voor houten veranda’s

Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom in Bavel (gemeente Breda). Tijdens dit gesprek proberen we tot een eerste schets te komen: een ontwerp dat past bij je huis, je wensen en budget.
Met de juiste gegevens, zoals de bouwtekening en foto’s, kan een offerte gemaakt worden, maar soms is het nodig de situatie ter plekke op te nemen voordat we een offerte kunnen maken.
De offerte en het schetsontwerp zijn gratis en vrijblijvend.
Wil je bij de offerte een met de computer gemaakte 3D tekening, dan kost dit €300,- exclusief 21% BTW. Deze kosten brengen we bij opdracht in mindering.
In veel gevallen kan er vergunningsvrij gebouwd worden, maar soms is er een omgevingsvergunning nodig. Dat betekent dat er een bouwtekening en een constructietekening gemaakt moet worden. Dit doen wij in eigen beheer. Wil je een vergunningscheck doen, kijk dan op www.omgevingsloket.nl.
Wanneer de vergunning is verleend wordt de bouw in gezamenlijk overleg gepland en gerealiseerd.