Over Niek Roos

 

 

 

 

 

 

 

  

Niek Roos ontwerpt en bouwt houten serres, veranda’s en lichtstraten op maat

 

Foto Niek RoosNiek Roos is in november 1993 begonnen met het bouwen en ontwerpen van houten serres en veranda’s. In de beginperiode veelal klassieke houten serres in de Victoriaanse stijl. Vanaf 1998 zijn wij begonnen met het maken en leveren van lichtstraten op maat aan aannemers en particulieren. Van een werkplaatsje en een aanhangertje naar inmiddels 1000 m² productieruimte met kantoren en showroom in Bavel.

 

Met nu bijna 25 jaar ervaring en nog steeds met volop plezier en passie wordt alles op maat ontworpen en gemaakt. Het team van 11 vaste medewerkers verzorgt alles tot in de puntjes om onze klanten te ontzorgen en blij te maken.

 

Duurzaam hout

Wij werken graag met eerlijke natuurlijke materialen. Omdat wij ons graag willen inzetten om het milieu te beschermen werken wij uitsluitend met hout wat uit duurzaam beheerde bossen komt. Zo hebben onze meranti kozijnen het kwaliteitskeurmerk van KOMO en worden de kozijnen geleverd volgens het PEFC Keurmerk voor duurzaam hout.

Ook onze lichtstraten zijn veelal van hout gemaakt (grenen). Dit hout komt uit Scandinavië van duurzaam beheerde bossen die volgens het PEFC Keurmerk voor duurzaam hout leveren. Alle kozijnen en lichtstraten worden met milieuvriendelijke watergedragen verf gespoten. Om fossiele brandstoffen te besparen verwarmen wij onze timmerfabriek met een ecologische Co2 neutrale houtkachel. Het houtafval wordt het gehele jaar verzameld en in de winter opgestookt. Verder verzamelen wij onze houtkrullen die wij aan de lokale manege schenken.

Persoonlijk contact en service

Wij proberen altijd een ontwerp te maken dat tot in detail past bij je woning en zoveel mogelijk jouw persoonlijke wensen in het ontwerp mee te nemen.
Een mooie houten serre of veranda vergroot het woongenot en geeft jouw huis meerwaarde.
Wanneer je in eigen beheer, of met een aannemer bouwt, dan kunnen wij je van dienst zijn met de levering van een daklicht, lichtkoepel of lichtstraat.Dat is voor jou zorgeloos, want wij leveren en plaatsen.
Wij hanteren korte levertijden en het glazen dak wordt binnen één dag geplaatst. Je hebt 10 jaar schriftelijke garantie op de constructie en waterdichtheid. Wij bouwen met hout en werken de glazen daken aan de buitenzijde af met onderhoudsvrij aluminium.

Ons team bestaat uit ervaren vakmensen en een enthousiast backoffice team dat alles tot in de puntjes verzorgt en onze klanten al jaren ontzorgt.