Serres

Wil jij meer verbinding van je huis naar je tuin? Een serre is een volwaardige woonruimte, een overgang naar buiten waar je optimaal geniet van het comfort van een geïsoleerd huis. Het is de plek om te chillen met een boek, te genieten van de tuin of met vrienden een borrel te drinken. Al vanaf 1993 maakt Niek Roos de mooiste houten serres op maat. Na een persoonlijk gesprek, ontwerpen we jouw serre waarbij we de grootste zorg besteden aan de kleinste details. Het mooiste blijft toch altijd als het achteraf nauwelijks zichtbaar is dat de serre later aan het huis gemaakt is.

BEKIJK DE FOTOPRESENTATIE

Contact

Ja, ik wil meer informatie

Stijlvol wonen in een houten serre van Niek Roos

Een houten serre is een stijlvolle en vriendelijke vergroting van je woonhuis.

Het moet net als jouw woning comfort bieden, want je brengt er vele uren door. Je ontvangt er vrienden, vindt er rust en leeft er een belangrijk deel van jouw vrije tijd. Een serre moet daarom voldoen aan alle wensen. Bij Niek Roos BV staan jouw smaak en wensen centraal en laten we het ontwerp en de bouw naadloos aansluiten op jouw woonhuis en omgeving. Alsof het er altijd is geweest.

Comfort en omgeving in balans met een serre op maat

Houten serres bieden huiselijk comfort in combinatie met een schitterend uitzicht en het vergroten van je woning. Door het contact met de tuin is het een aanwinst voor alle seizoenen. Met de deuren open in de zomer of met de koesterende warmte van het huis in de winter. Door het leveren van maatwerk en de materialen waarmee we werken, is het één geheel met je woning.

Serrebouw van Niek Roos staat voor kwaliteit en variëteit

De serres van Niek Roos onderscheiden zich door kwaliteit en variëteit. Duurzame materialen en constructies garanderen een lange en onbezorgde levensduur. En doordat geen huis en de wensen van zijn bewoners hetzelfde zijn, is iedere houten serre weer een maatwerkproduct. Alle serres die Niek Roos vervaardigt zijn van hout en de afwerking van de lichtstraten aan de buitenzijde gebeurt met onderhoudsvrij aluminium daklijsten.

Een goede voorbereiding bij een serre aanbouw is meer dan het halve werk

Heb je interesse in een houten serre? Dan is een goede voorbereiding van essentieel belang. Daarbij past een deskundig en zorgvuldig advies, je wilt tenslotte optimaal rendement en maximaal genot van jouw serre aanbouw hebben. Neem contact met ons op, we adviseren je graag en geheel vrijblijvend.

Werkwijze houten serres

 Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom in Bavel (gemeente Breda). Tijdens dit gesprek proberen we tot een eerste schets te komen: een ontwerp dat past bij je huis, je wensen en budget.
Met de juiste gegevens, zoals de bouwtekening en foto’s, kan een offerte gemaakt worden, maar soms is het nodig de situatie ter plekke op te nemen voordat we een offerte kunnen maken.
De offerte en het schetsontwerp zijn gratis en vrijblijvend.
Wil je bij de offerte een met de computer gemaakte 3D tekening, dan kost dit €300,- exclusief 21% BTW. Deze kosten brengen we bij opdracht in mindering.
In veel gevallen kan er vergunningsvrij gebouwd worden, maar soms is er een omgevingsvergunning nodig. Dat betekent dat er een bouwtekening en een constructietekening gemaakt moet worden. Dit doen wij in eigen beheer. Wil je een vergunningscheck doen, kijk dan op www.omgevingsloket.nl
Wanneer de vergunning is verleend wordt de bouw in gezamenlijk overleg gepland en gerealiseerd.