Stalen lichtstraten

Stalen lichtstraten hebben een superslanke profilering. De T- profielen zijn 40 mm breed. Door een speciale lijm –en sealtechniek hebben we een koudebrugonderbreking gemaakt waardoor het dak uitstekend isoleert en er toch aantrekkelijk uit ziet. De daken zijn als zadeldak leverbaar tot een maximale grootte van 2,00 x 5,00 meter. Het staal wordt gepoedercoat en is onderhoudsvrij. Op een dak passen we altijd veiligheidsglas toe. Voor een veranda ongeïsoleerd glas en voor een aanbouw HR++ of HR+++. Is de ligging gericht op de zon dan pas je 70% warmtewerend glas toe. Het mooie van dit type warmtewerend glas is dat het nagenoeg kleurloos is en toch fantastisch werkt.

 

Laat je inspireren

 alt=

 

Contact

 

Bereken de prijs

 

Werkwijze stalen lichtstraten

Bij Niek Roos kan je als particulier en als aannemer terecht.

Wij ontzorgen graag, dus wanneer de lichtstraat is besteld krijg je van ons tekeningen (stappenplan) hoe de sparing in het platte dak voorbereid moet worden. Zijn er afwijkende dakconstructies ? Dan helpen wij met de aansluitdetailleringen van de lichtstraat.

Bouw je met een aannemer? Dan is het vaak handiger om de aanschaf via de aannemer te doen. De planning gaat in dat geval rechtstreeks met de bouwer. Zo heb je als particulier geen zorg om de juiste afstemming.

De lichtstraten maken wij in Bavel in ons eigen atelier. Zowel de stalen lichtstraten als de houten lichtstraten.

Vanwege de slanke stalen T -profielen kunnen wij tot een breedte van maximaal 2,00 meter gaan en maximaal 5 meter lengte. De daken monteren we in tegenstelling tot de houten lichtstraten  in onze werkplaats. We leveren deze zelf af op de bouwplaats. De vrachtwagen die het dak komt brengen heeft een kraan die maximaal 20 meter ver reikt. Is de montageplaats verder weg dan 20 meter, dan zijn er extra kosten aan de montage verbonden.