Frameless lichtstraat

Meer afbeeldingen

Frameless lichtstraat

Beschikbaarheid: In voorraad

Frameless lichtstraten met een onzichtbare profilering.
Loading The product configurator is being loaded...

* Verplichte velden

€ 0,00
Excl. BTW
SPECIFICATIES

Specificaties

De revolutionaire bevestigingsprofielen van de frameless lichtstraat geven door een speciale lijm- en sealtechniek een koudebrugonderbreking waardoor het dak optimaal kan profiteren van de isolatiewaarden van de ruit. Daarnaast is het profiel zo weggewerkt dat je deze van binnenuit niet ziet, wat je een eindeloze blik op de lucht geeft. De daken zijn als lichtstraat leverbaar tot een maximale grootte van 1,25 x 4,50 meter. Het aluminium wordt gepoedercoat en is onderhoudsvrij.

Soorten glas

Op een dak passen we altijd veiligheidsglas toe. Voor een aanbouw HR++ of HR+++. Is de ligging gericht op de zon dan pas je 70% warmtewerend glas toe. Het mooie van dit type warmtewerend glas is dat het nagenoeg kleurloos is en toch fantastisch werkt.
TIPS BIJ JE BESTELLING

Ben je geïnteresseerd in een lichtstraat of daklicht van Niek Roos? Onderstaande tips kunnen je helpen bij het maken van jouw keuze.

  • Bepaal de ligging ten opzichte van de zon. Het zuiden betekent veel licht maar ook veel warmte, het noorden betekent schaduw en geen direct invallend zonlicht. Bij het oosten draait de zon in de loop van de dag weg en bij het westen krijg je de zon na het middaguur.
  • Houd rekening met de grootte van het glazen dak, maar ook met het donkerder worden van de woonkamer als de lichtstraat te klein is. Een grote lichtstraat geeft een luxe en rijke uitstraling.


Er zijn 3 soorten glas mogelijk:

  • Enkel gelaagd glas: Geschikt voor een veranda of overkapping, want het glas is niet geïsoleerd.
  • Gelaagd HR++ glas: Geschikt wanneer er weinig tot geen zon op je aanbouw valt. Het glas isoleert uitstekend.
  • Gelaagd warmtewerend glas: Geschikt wanneer er veel zon op je aanbouw valt. Het glas is 70% warmtewerend en vrijwel kleurloos. Daarnaast isoleert het uitstekend.

 

  • Houd minimaal 30 tot 50 cm rond de lichtstraat vrij. Dat vergemakkelijkt het dakdekken en het geeft ruimte bij het schoonmaken van het dak.
  • Wij kunnen zonder dat je dit ziet een stroomkabel inwerken wanneer je een lamp wilt ophangen in de nok van de lichtstraat.
  • In de  brochure vind je standaard afmetingen en vormen. Jouw eigen gekozen afmetingen en vormen kunnen bijna altijd op maat gemaakt worden, of dit nu in een plat dak is of een pannen- of rieten dak.
CONTACT

Bezoekadres

Niek Roos

Ambachtsweg 3

4854 MK Bavel

0161 432 558

info@niekroos.nl