Stalen zadeldak

Meer afbeeldingen

Stalen zadeldak

Beschikbaarheid: In voorraad

Stalen lichtstraten met een superslanke profilering.
Loading The product configurator is being loaded...

* Verplichte velden

€ 0,00
Excl. BTW
specificaties

Specificaties

Stalen lichtstraten hebben een superslanke profilering. De T- profielen zijn 40 mm breed. Door een speciale lijm –en sealtechniek hebben we een koudebrugonderbreking gemaakt waardoor het dak uitstekend isoleert en er toch aantrekkelijk uit ziet. De daken zijn als zadeldak leverbaar tot een maximale grootte van 2,00 x 5,00 meter. Het staal wordt gepoedercoat en is onderhoudsvrij.

Soorten glas

Op een dak passen we altijd veiligheidsglas toe. Voor een veranda ongeïsoleerd glas en voor een aanbouw HR++ of HR+++. Is de ligging gericht op de zon dan pas je 70% warmtewerend glas toe. Het mooie van dit type warmtewerend glas is dat het nagenoeg kleurloos is en toch fantastisch werkt.
Tips bij u bestelling

Bent u geïnteresseerd in een lichtstraat of daklicht van Niek Roos? Onderstaande tips kunnen u helpen bij het maken van uw keuze.

  • Bepaal de ligging ten opzichte van de zon. Het zuiden betekent veel licht maar ook veel warmte, het noorden betekent schaduw en geen direct invallend zonlicht. Bij het oosten draait de zon in de loop van de dag weg en bij het westen krijgt u de zon na het middaguur.
  • Houd rekening met de grootte van het glazen dak, maar ook met het donkerder worden van de woonkamer als de lichtstraat te klein is. Een grote lichtstraat geeft een luxe en rijke uitstraling.


Er zijn 3 soorten glas mogelijk:

  • Enkel gelaagd glas: Geschikt voor een veranda of overkapping, want het glas is niet geïsoleerd.
  • Gelaagd HR++ glas: Geschikt wanneer er weinig tot geen zon op uw aanbouw valt. Het glas isoleert uitstekend.
  • Gelaagd warmtewerend glas: Geschikt wanneer er veel zon op uw aanbouw valt. Het glas is 70% warmtewerend en vrijwel kleurloos. Daarnaast isoleert het uitstekend.

 

  • Houd minimaal 30 tot 50 cm rond de lichtstraat vrij. Dat vergemakkelijkt het dakdekken en het geeft ruimte bij het schoonmaken van het dak.
  • Wij kunnen zonder dat u dit ziet een stroomkabel inwerken wanneer u een lamp wilt ophangen in de nok van de lichtstraat.
  • In de brochure vindt u standaard afmetingen en vormen. Uw eigen gekozen afmetingen en vormen kunnen bijna altijd op maat gemaakt worden, of dit nu in een plat dak is of een pannen- of rieten dak.
Contact

Bezoekadres

Niek Roos

Ambachtenlaan 3

4854 MK Bavel

 0161 432 558

 0161 433 048

 info@niekroos.nl